Non-food-varor

 

Non-food-varor

Ett stort urval av emballagenät för packning av diverse non-food-produkter - fås i många olika färger, bredder, längder och former - dessa nättyper passar för stort sett alla slags packningsmaskiner - både full- och halvautomatiska maskiner.

Flaskskyddsnät
Flaskskyddsnäten skyddar t.ex. flaskor mot stötar under transport och är dessutom en kostnadsbesparande alternativ och enkel metod för att skydda flaskor, som ställs fram i butiker o.dyl. Näten är lätta att använda och är mycket greppvänliga.
» Läs mer
Skyddsnät
Skyddsnäten är en rörliknande nätprodukt som skyddar allt från små till större delar, genom att man trär på näten över den produkt som ska skyddas. Används till produkter som ska skyddas under såväl tillverkning, transport som på lagret.
» Läs mer
Leksaksnät
Leksaksnätet skyddar de förpackade leksakerna och visar samtidigt vilka leksaker det innehåller så att det går att se leksakernas form och färg.
» Läs mer
Talgbollsnät
Nätet emballerar talgbollen och nätstrukturen ger fåglarna optimala möjligheter att komma åt maten och hålla sig kvar i nätet.
» Läs mer

Nät till lock och andra produkter
Emballagenäten är perfekta för att packa många mindre delar, som t.ex. lock som i detta tillfället - eller andra produkter, som är en del i en automatisk packningsprocess.
» Las mer