Skyddsnät

 

Skyddsnät

Ett brett sortiment med skyddsnät som används för att skydda ömtåliga komponenter såväl under transport som på lagret - framför allt de nättyper med mycket tunna trådar har den stora fördel att de på ett snyggt sätt kan visa fram den nätemballerade produkten, utan att eventuella etiketter och logo döljs bakom emballeringen.

Flaskskyddsnät
Flaskskyddsnäten skyddar t.ex. flaskor mot stötar under transport och är dessutom en kostnadsbesparande alternativ och enkel metod för att skydda flaskor, som ställs fram i butiker o.dyl. Näten är lätta att använda och är mycket greppvänliga.
» Läs mer
Nät till korv och andra köttprodukter
Näten för korvar och andra köttprodukter används bland annat för att förpacka skinka, salami, korv och liknande. Dessutom är nätet perfekt som skydd för köttprodukterna under transport.
» Läs mer

Frukt- & grönsaksnät
Dessa nättyper används för att packa frukt i, som ger god ventilation till frukten och grönsaken - och kunden kan se och känna på innehållet. 

» Läs mer
Skyddsnät
Skyddsnäten är en rörliknande nätprodukt som skyddar allt från små till större delar, genom att man trär på näten över den produkt som ska skyddas. Används till produkter som ska skyddas under såväl tillverkning, transport som på lagret.
» Läs mer
Leksaksnät
Leksaksnätet skyddar de förpackade leksakerna och visar samtidigt vilka leksaker det innehåller så att det går att se leksakernas form och färg.
» Läs mer