Filtrering

 

Filtrering

Rör- och nättyper till olika former för filtrering. De rörformade kan bl.a. användas såväl invändigt som utvändigt i ett runt filter - antingen för att skydda filtermaterialet eller som kärna i själva filtret. Man kan också använda sig av olika typer av skyddsnät som träs på filtret för att skydda det med ett extra lager - eller olika typer av nätprodukter kan användas i förbindelse med veckade eller plisserade filter.

A-rör för filter - invändig användning
Rören kan användas som en invändig kärna (förstärkning) av ett givet filtermedium, särskilt i filtermedium där luften/vätskan filtreras inifrån.
» Läs mer
Plisserade nät
En annan form för filtrering kan göras genom att vecka/plissera nätet och på så sätt skapa avstånd samt göra så att filtret är stabilt och hålls på plats.

Kontakta oss för mer information.

A-rör för filter - utvändig användning
Rör som används i förbindelse med tillverkning av filterpatroner och liknande. Produkterna används både till luft- och vätskeapplikationer och de passar till en lång rad olika filtermedier. Rören kan bl.a. filterrören monteras utanpå filtret för att skydda och göra det lättare att hantera.
» Läs mer
Nät för filter
Behöver man lite extra skydd utanpå ett filter kan man använda sig av ett av våra flexibla skyddsnät som träs på filtret. Förutom att skydda filtret kan val av nätets färg samtidigt identifiera filtertypen.

Kontakta oss för mer information.