Skyddsnät

 

Skyddsnät

Ett brett sortiment av industri- och skyddsnät som används för att skydda olika produkter - såväl under tillverkning och transport som på lagret.

Barnät
Nätet minskar sprickskador på glas och porslin, och på grund av den speciella maskstrukturen förhindras kondens när disken är klar. Utöver den traditionella användningen som glidsäkert underlag i lådor och på hyllor i restauranger kan nätet användas i diskmaskiner så att inte glas och porslin åker omkring.
» Läs mer
Nät för att åtskilja delar
Nät som används till separering om du har objekt som behöver åtskiljas. Näten har fasta, stabila strukturer som skapar hålrum samt distans mellan produkter och kan medverka till bra vätskeflöde och ventliation. Ett mycket mångsidigt användningsområde i industriellt syfte.
» Läs mer
Pallmellanlägg
Pallmellanlägg används bland annat för att skydda föremål under transport.

Mellanläggen separerar enskilda lager med pallstaplade varor.
» Läs mer 
Flaskskyddsnät
Flaskskyddsnäten skyddar t.ex. flaskor mot stötar under transport och är dessutom en kostnadsbesparande alternativ och enkel metod för att skydda flaskor, som ställs fram i butiker o.dyl. Näten är lätta att använda och är mycket greppvänliga.
» Läs mer
Nät för filter
Skyddsnätet kan användas som ett extra skydd, genom att ett av våra flexibla skyddsnät träs på filtret

Kontakta oss för mer information.

Rökerinät
Genom att använda ett nät när man röker fisk- eller köttprodukter får man bland annat den stora fördelen att den rökta produkten inte fastnar i "nätgallret". På så sätt undviker man avtryck och fisken eller köttprodukten förstörs inte när man lyfter av den färdigrökta produkten efter rökningen.
» Läs mer 
Leksaksnät
Leksaksnätet skyddar de förpackade leksakerna och visar samtidigt vilka leksaker det innehåller så att det går att se leksakernas form och färg. 
» Läs mer
Nät till tvättmaskiner
Olika typer av nät som kan användas i industritvättar och i varma vätskebad. Näten placeras för att hålla ämnena på plats samt för att skydda de ämnen som tvättas.

Kontakta oss för mer information.
Skyddsnät

Skyddsnäten är en rörliknande nätprodukt som skyddar allt från små till större delar, genom att man trär på näten över den produkt som ska skyddas. Används till produkter som ska skyddas under såväl tillverkning, transport som på lagret.
» Läs mer